top of page
Masche / Scheller Margit

   A festészeti teknikák felfedezése, formák, alakok ábrázolása, a fantázia a mondanivaló ötvözésével.

     Ez érdekel gyerekkorom óta.  17 évesen a Győri Balett előadásai olyan érzelmeket váltottak ki belőlem, hogy alig tudtam kivárni, mikor vázolhatom le mindezt egy papírra.

     Tanulmányaim alatt fejlesztettem magam helyi képzéseken majd autodidakta úton haladtam tovább.

     Lányom volt az a speciális személy az életemben, akivel egy éves kora óta közösen festegettünk. Így a saját felfedezéseim mellett sikerült gazdagítani az Ő kifejezésmódját is.

     Több mint 30 évet vártam arra hogy újra kezembe vehessem az ecsetet, amit ma is imádattal szorongatok, hiszen vele tudom eljuttatni az emberekhez azt az üzenetet, amit igazán fontosnak érzek valamint a bennem megszülető fantázia kibontakozzon.

Elgondolkodtam azon, hogy talán most érett be valami, ami arra késztet, hogy folyamatosan alkossak. Az inspirációk egyre gyakrabban jönnek. Igy vált életstílusommá az alkotás. 

Egyre jobban közeledtem nem csak a festészet felé, hanem egyéb kézművesség iránt is (kézműves papír készítés, levegőn száradó agyagból készült apróságok, drótékszerek és papírékszerek készítése valamint a tojásfestés). Ezekben talaltam rá még önmagamra. Erről bővebben a kreatív blogomban írok.

Célom mindenzt átadni, azaz egy életstílust kedves látogatóm. Nagyon örülök minden visszajelzésnek a kapcsolati menün keresztül.

Jó nézelődést kívánok!

Masche - LOGO
bottom of page